First Time in INDIA

100% Cloud-Based Auto Trade (Sharing Basis or FREE)

The AUTO TRADING  Easier Than Ever 

First Earn Then PAY From PROFIT

Sharing Plan: For Client 60% For Us 40%

Refund Plan: For Client 100% For Us 0%

Start Auto Trade Today With ₹ 0 Charges

Two Types of Auto Trade Available:- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Note: Own Account Trade is Not Available Now ( Due to covid 19 pandemic ): 

Due to Less Technical Support and Human Resources, Own Account Trade has been Stopped Temporarily.

 

⚠️ Warning For Own Account Clients: you should not Reset your Password or PIN during the market hours. If you do, it will Suspend your trading account from the Cloud server and Existing orders will be open until 3.15 PM for auto close from Exchange. If any Trading losses due to suspension, you are the Responsible person for that.

 

Trade In Your Own Account (Trade Type A)  - Registration Form

  You Will receive The Confirmation in your registered email id for Auto-Trade.

Select Your Capital Amount & Trading Plan
preferred language of communication

Trade In Common Account (Trade Type B)  - Registration Form

 

  You Will receive The Confirmation in your registered email id for Auto-Trade.

Select Your Investment Amount
preferred language of communication

Past Performance:-

General Q and A For Cloud Based Auto Trading :-

 

 

 

 

1. What is automated trading?

       Ans: Algorithmic trading is a method of executing an order using automated pre-programmed trading instructions accounting for variables such as time, price, and volume to send small slices of the order out to the market over time. The buy or sell orders are sent out to be executed in the market when a certain set of criteria is met.

2.  What are the requirements for automated?

             Ans: 1. Zerodha account with FUTURE & OPTIONS Segments | 2. Minimum 1 Lakh Capital.

3.  Should I have a Computer or Mobile to run this auto trade software?

            Ans: No, it's not required. Our Software is a 100% cloud-based auto trading system. Hence computer/Laptop or Mobile is not required for Auto trade.

4.  Should I buy or rent a VPS (virtual private server) to run this auto trade software?

            Ans: No, it's not required. we assign a Fully dedicated cloud for each auto trading account. Hence you no need to Buy or Rent a VPS from your side.

5.  Is your Auto trading system only works with Zerodha?

              Ans: Yes, it's only working with Zerodha account. so, you can't add other trading accounts from the different broker.

6.  How much returns I can expect per month on the initial capital of Rs1,00,000.?

            Ans: Its system trading, the accuracy of automated trading on a perfect strategy which is coded will give you good results when compared to manual trading. Nothing is guaranteed as to its market, but still, when you go with system-based trading,  profit expectation would be very good (Between 5 to 30 %.  Note: It depends on the market ).

7.  What would be maximum Risk (Loss) per Day? 

            Ans: The maximum drawdown on your account for the Day could be around  2% to 3%.

8.  What would be maximum losses (Drawdown) for the lifetime? 

            Ans: The maximum drawdown on your account for the lifetime could be around  15%.

9.  What is profit-sharing with you? 

            Ans: No need to pay any subscription amount Initially. Once profit is Generated then you have to pay Subscription on Sharing basis. For Client 60% and For Us 40%

10. How the profit-sharing is done? when will I get profit money?

            Ans: The profit made on your trading account will be sent to your bank account linked with a Zerodha on a daily basis by Automated Payout Request.  So, you no need to place a payout request manually. The regular payout time is around 8 Pm every day after detecting Brokerage + Taxesthe profit amount will be credit in your Bank account on the same day (or) the next day morning. 

11. When I need to transfer the sharing amount to your account?

            Ans: you should transfer the Sharing amount to our Bank account before 5 pm on the next trading day. else, your account will be suspended from the cloud portal until you clear the balance.

12. I have completed an online registration with the required capital. how to start auto trade? 

            Ans: Once you completed the online registration with your Zerodha details, that's enough to configure your account to the Cloud portal.  you will get automated confirmation Email in a few hours. from the next trading day onwards, your account will be available to the cloud server between 8.30 AM to 3.30 PM for auto-order placements. So, you no need to start (or) stop auto trading manually

13. Can I see all the trades that your Auto Trading system is doing in my kite terminal? 

            Ans: No, You can't able to access your Zerodha account between 8.30 AM to 3.30 PM while it's stored in the cloud server. Because your password and PIN temporarily changed by Automated Trading system for uninterrupted order placement. also, our trading entries are confidential. we don't want to disclose it, anybody.

14. Is there any way to monitor my Zerodha account during trading hours? 

            Ans: Yes, that's possible. We will provide monitoring software for you. so you can monitor your Current M2M, Number of trades and scripts for the current trade. This is only monitoring software, so you can't control the auto trading by using it.

 

Contact Us:-

Mr. Karikalan K

( Tamil & English )

6381956374

(What's App Only)

 Welcome to DigitalNifty

(What's App Support)

6381956374 (Tamil & English)

Copyright © 2020 DIGITAL NIFTY - All Rights Reserved.

Powered by Mellinam InfoTech , Ryrins's Studio

Site Disclaimer and Risk Disclosure :

          The information found on this website was prepared without regard to any particular investor’s /Trader's investment objectives, financial situation, or needs.  Accordingly, investors/Traders should not act on any information in this document without obtaining specific advice from their financial advisors and should not rely on the information herein as the basis for their investment decisions.  Futures trading and algorithmic trading involve a substantial risk of loss and are not appropriate for everyone.  No representation is being made that utilizing the algorithmic trading strategy will result in always profitable trading or be free of risk of loss.  Before deciding to use this AI auto trading system you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and ability to tolerate risk.  The possibility exists that you could sustain a loss of some  of your initial investment.  Only risk capital should be used. The content of the site and the interpretation of data are solely the personal views of the contributors. Digital Nifty reserves the right to make modifications and alterations to the content of the website. Users are advised to use the data for the purpose of information only and rely on their own judgment while making investment decisions. The investments /Trading discussed or recommended may not be suitable for all investors.